Στο Ωδείο Kodály πιστεύουμε στην ποιοτική μουσική εκπαίδευση

Πιστεύουμε στους καταρτισμένους δασκάλους μουσικής, στους εξειδικευμένους επαγγελματίες και στους λαμπρούς καλλιτέχνες, γι’ αυτό το καθηγητικό μας προσωπικό αποτελείται από εξαίρετους μουσικούς και παιδαγωγούς.

Γνωρίζουμε πως η πρώτη επαφή με την μουσική είναι η πιο σημαντική, γι’ αυτό επενδύουμε στην σχεδίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάλληλων για μικρές ηλικίες και φροντίζουμε ακόμη και οι νεαρότεροι μαθητές μας να αγαπήσουν κοντά μας τη μουσική.

Αναγνωρίζουμε την αξία της υψηλής τέχνης γι’ αυτό και οι σπουδές που προσφέρουμε χαρακτηρίζονται από υψηλές καλλιτεχνικές αξιώσεις.

Προωθούμε την μουσική ως κοινωνική δραστηριότητα, γι’ αυτό και σχηματίσαμε μουσικά σύνολα: τη Παιδική Χορωδία του Ωδείου Kodály, την Μικτή Χορωδία του Ωδείου Kodály, την Ορχήστρα Σπουδαστών Ωδείου Kodály και πολλά σύνολα μουσικής δωματίου.

Το Μουσικοπαιδαγωγικό Σύστημα Kodály αποτελεί την πηγή έμπνευσής μας, και θεωρούμε σημαντικό να προσφέρουμε τα πολύτιμα εργαλεία του στους μουσικούς και εκπαιδευτικούς που το αποζητούν.

Στο Ωδείο Kodály μαθαίνουμε στο παιδί σας και σ’ εσάς μουσική.

phil-1